Training

TMA professional

Het doel van deze training is om de TMA Methode te leren om deze vervolgens in te kunnen zetten bij trajecten op individueel niveau.

Bij individuele trajecten kan worden gedacht aan coaching, (studie-) loopbaanbegeleiding en werving & selectie. 

timon studler abgavhjxwdq unsplash
jouw ontwikkeling eerst aanbod

Certificering

Via het TMA certificeringsprogramma word je opgeleid tot TMA professional. Doel van de training is om de TMA filosofie diepgaand te leren inzetten bij trajecten op individueel niveau. Denk daarbij aan coaching, studie- of loopbaanbegeleiding en werving & selectie. 

Omdat het gaat om beslissingen op individueel niveau en persoonlijke inzichten van mensen, is het belangrijk dat je de visie van TMA door en door kent. Hoewel de focus op individuele trajecten ligt, leer je onze visie en modules ook breder toe te passen. Na het succesvol afronden van de training ontvang je het certificaat: ‘TMA Gecertificeerde Professional

Praktische informatie

De lunch wordt verzorgd door JOE. Ben je gebonden aan een bepaald dieet? Laat het ons vooraf weten, dan houden we daar rekening mee.

Doelen van de training

  • TMA filosofie volledig beheersen
  • TMA filosofie inzetten bij trajecten op individueel niveau
  • TMA inzetten bij coaching, (studie-)loopbaanbegeleiding, werving & selectie
  • Inzicht krijgen in bredere toepassing van de TMA filosofie
  • Certificaat ‘TMA Gecertificeerde Professional’ behalen

georgie cobbs bkjhgo lbpo unsplash

Voorwaarde voor deelname

On aan de training te kunnen deelnemen, moet je een eigen TMA Talentenanalyse gemaakt hebben, teruggekoppeld door een TMA professional. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de training en heb je nog geen TMA Talentenanalyse gedaan, informeer naar de mogelijkheden daartoe.

Talentenanalyse

Meld je aan voor de training

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
download ct

Meer weten?

Check de brochure over de TMA professional certificeringstraining voor meer informatie. Heb je een vraag over de training neem dan contact met ons op.