Workshop Talent Inzicht

Een workshop van één dag waarin teamleden in kaart brengen welke talenten en competenties ze in willen zetten in het team. Zijn de teamleden nog niet bekend met hun talenten, dan wordt voorafgaand aan deze workshop individueel met elk teamlid de TMA scan gedaan en de rapportage besproken.

cowomen hz 6prupvss unsplash
kobu agency 7okkfhxrxnw unsplash (1)

Talent optimaal inzetten

De workshop Talent Inzicht geeft antwoord op de veelgehoorde vraag: hoe kunnen we het in het team aanwezig talent optimaal inzetten en benutten. Volgens een vast programma wordt in de ochtend vooral aandacht besteed aan het teamlid als persoon. Welke talenten wil jij inzetten voor het team en waar mogen ze jou voor vragen?

Vertel me meer

Teamtalenten en valkuilen

In de middag staat het team als geheel centraal. Wat is het talent van het team en wat zijn de valkuilen. Voor welke uitdagingen staat het team en welke oplossingen zijn daarvoor. Uitgangspunt is dat als er een vraag in het team is, het antwoord daar ook is.

Resultaat

Aan het eind van de workshop kennen de teamleden elkaars talenten. En gaat het team naar huis met een concreet plan hoe de aanwezige talenten optimaal in te zetten en welke acties er te nemen zijn.

ben kolde fapxz88yzrw unsplash

Teamontwikkeling

Wil je met jezelf aan de slag om te ontdekken wie je bent en zelf meer sturing te geven aan jouw leven?

Lees meer

Teamcoaching

Een coachtraject waarin de huidige situatie en de gewenste ontwikkeling van het team centraal staat.

Lees meer

Heb je een vraag over de Workshop Talent Inzicht?

Die beantwoorden we graag! Neem daarvoor contact met ons op.