Training

De Talentmanager

De ééndaagse training de Talentmanager is uitermate geschikt voor managers en teamleiders die meer willen weten over het gebruik van de TMA methode, maar niet de behoefte hebben om de gehele TMA Professional Training te volgen.

Alle teamleden hebben de TMA talentenscan gemaakt. De rapportages zijn doorgesproken in een persoonlijk talentgesprek met een TMA Professional.

workplace 1245776 1920 (1)
jouw ontwikkeling eerst aanbod

Begeleiden van jouw team

Hoe interpreteer je nu al die talentenradars als teamleider of manager. Wat kun je er verder mee en hoe zit het met de teamanalyse. Hoe stuur ik mijn team nu het beste aan. Wat is de kracht en waar zitten nog aandachtspunten.

Na afloop van de training krijg je in de portal toegang tot de TMA talentenanalyses van jouw teamleden. Je kunt dan gebruik maken van de in de portal aanwezige functionaliteiten waarmee je kunt (onder)zoeken binnen je eigen team naar aanwezige competenties en talenten en kunt matchen op rollen dan wel competentieprofielen.

Praktische informatie

De lunch wordt verzorgd door JOE. Ben je gebonden aan een bepaald dieet? Laat het ons vooraf weten, dan houden we daar rekening mee.

Doelen van de training

  • Interpreteren van Talentradars

  • Lezen en interpreteren van teamanalyses
  • Op een passende manier begeleiden van jouw team met optimale inzet van de talenten
  • Het voeren van ontwikkelgesprekken met medewerkers op basis van talenten en ontwikkelbare competenties
georgie cobbs bkjhgo lbpo unsplash

Voorwaarde voor deelname

Om aan de training te kunnen deelnemen, moet je een eigen TMA Talentenanalyse gemaakt hebben, teruggekoppeld door een TMA professional.

Talentenanalyse

Meld je aan voor de training

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam