Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gewoon zichzelf te zijn, in plaats van wie ze denken te moeten zijn.

Door mensen inzicht te geven in wat hun talenten en drijfveren zijn, geven we ze mogelijkheid hun eigen pad uit te stippelen en te bewandelen.

We geloven in authenticiteit en kiezen ervoor te werken vanuit liefde.

Mensen functioneren mensen het best, leren het snelst, komen zelf in actie en zijn het meest betrokken als ze werk en/of activiteiten doen die in dezelfde richting gaan als hun drijfveren, talenten, cognitieve capaciteiten en competenties.

Onze kernwaarden zijn onze uitgangspunt bij wat we doen, voor en met wie we werken.

Verbinding – Passie
Delen – Wederkerigheid
Vrijheid – Onafhankelijkheid
Humor – Plezier
In beweging – Leren

Het Joe team

Wij vinden het geweldig om te zien dat het jou gaat lukken te doen waar je goed in bent in privé, binnen je huidige werk of op een beter passende plek. We stellen je dan ook graag voor aan onze team. Met veel plezier gaan we met én voor jou aan de slag.

Harry Brink Oprichter

Als bedenker en oprichter van JOE ben ik eindverantwoordelijk voor alle JOE onderdelen. Ik richt me vooral op team en organisatie ontwikkeling vanuit een adviserende rol of door trainingen en workshops te geven bij klanten en bij JOE.

Wilma Geuzebroek Partner

Persoonlijk leiderschap is waar ik me vooral mee bezig houdt. Met je TMA in de hand onderzoeken hoe je op basis van jouw talenten aan het stuur gaat staan van jouw leven en je dromen kunt realiseren. De inzet van paarden maakt dat je ervaart wat je te doen hebt en dat versnelt het leerproces.

Alexander van Setten Partner

Als partner van JOE werk ik aan individuele- en organisatieontwikkeling, op basis van de TMA-methode. Ik werk graag op het grensgebied van persoonlijke- en teameffectiviteit.

Onze business partners

We geloven in verbinding en daarom werken wij samen met mensen en/of organisaties die onze kernwaarden delen.

Onze klanten

  • Gemeente Rotterdam
adminOver Ons