Training

TMA Teamprofessional

Als TMA Teamprofessional ben je in staat om de TMA-filosofie op teamniveau toe te passen. Tijdens je training krijg je alle tools die nodig zijn om teamsessies te faciliteren. Je maakt kennis met TMA-teamanalyses en begrijpt welke analyses het meest geschikt zijn voor specifieke situaties en doeleinden. Je leert de bouwstenen voor sterke teams en hoe jij op basis hiervan een team helpt te ontwikkelen.

timon studler abgavhjxwdq unsplash
jouw ontwikkeling eerst aanbod

Certificering

Via het TMA-certificeringsprogramma word je opgeleid tot een gecertificeerde Teamprofessional. Het doel van deze training is om de TMA-filosofie grondig te begrijpen en toe te passen op een team door een of meer teamsessies. Tijdens deze sessies geef je teams inzicht in elkaars talenten en begeleid je hen in de ontwikkeling van hun teamtalenten.

Omdat het draait om teamprocessen en de interactie tussen teamleden, is het van cruciaal belang dat je de TMA-visie volledig beheerst. Hoewel de focus op teams ligt, leer je ook hoe je deze visie breder kunt toepassen. Na succesvolle afronding van de training ontvang je het certificaat: ‘TMA Gecertificeerde Teamprofessional’.

Praktische informatie

De lunch wordt verzorgd door JOE. Ben je gebonden aan een bepaald dieet? Laat het ons vooraf weten, dan houden we daar rekening mee.

Doelen van de training

  • Grondig beheersen van de TMA-filosofie op teamniveau.
  • Door een goed intakegesprek de meest passende teamsessie vormgeven
  • Werkvormen doelgericht inzetten om teamdoelen te bereiken
  • Begeleiding van teams en uitvoeren van teamanalyses.
  • Begrip krijgen van de bredere toepassing van de TMA-filosofie.
  • Het behalen van het certificaat ‘TMA Gecertificeerde Teamprofessional’.

georgie cobbs bkjhgo lbpo unsplash

Wat moeten deelnemers meenemen naar de training?

De geprinte versie van de eigen TMA Talentenanalyse en het Talenten- en competentiepaspoort. Deze rapportages kun je downloaden uit de portal.

TMA portal

Meld je aan voor de training

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
patrick perkins etrpjvb0km0 unsplash

Meer weten?

Check de brochure over de TMA teamprofessional certificeringstraining voor meer informatie. Heb je een vraag over de training neem dan contact met ons op.