Talentenscan

Hoe inzicht in jouw drijfveren je effectiever en gelukkig maakt

 • Haal jij het beste uit jezelf, heb je inzicht in jouw persoonlijkheid?
 • Weet jij wat jouw drijfveren zijn en hoe die jouw gedrag beïnvloeden?
 • Wat voor werk past bij jou, wat zijn jouw talenten?

Met een Talent en Motivatie Analyse (TMA) talentscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn, door welke drijfveren jij het meest gedreven wordt. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De talentscan laat jouw persoonlijkheid zien, in welke mate jij jouw gedrag aanpast en of dat tegen jouw natuur in gaat.

Na het invullen van een online vragenlijst wordt een uitgebreide rapportage gemaakt en deze wordt aan je teruggekoppeld. In deze terugkoppeling staan we stil bij de betekenis van de 22 verschillende drijfveren en we bekijken wat dit voor jou en jouw ontwikkelmogelijkheden betekent.

De kracht van de Talentscan

Inzichtelijk

Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen motieven en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten.

Herkenbaar

De talenscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: De rapportage is treffend en heel herkenbaar.

Positief

Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

Praktisch

Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkeltips.

Voor jezelf

Met een talentscan neem je het heft in eigen handen: Je weet wat goed voor jou is en wat je ervoor moet doen om dat te bereiken. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.

 

Talentscan met individuele bespreking

Na een (online) kennismakinggesprek ontvang je een link naar de portal waar de TMA scan voor je klaar staat. Deze vul je op je gemak thuis in. Heb je de scan afgerond, maken we een afspraak met je om de TMA rapportage over jouw drijfveren en talenten met je door te nemen. In dit één op één gesprek nemen we het hele rapport met je door. Naast je talenten en drijfveren vind je in het rapport een kwaliteiten en valkuilen overzicht, informatie over wat jouw ideale werkomgeving is, wat een goede manier is om met je te communiceren, ontwikkelsuggesties en wat jouw leer- en ontwikkelstijl is. En je krijgt toegang tot je eigen dashboard met alle informatie uit je rapportage.

Een aantal weken later volgt een verdiepingsgesprek waarin we aandacht besteden aan hoe je jouw talenten optimaal in kunt zetten in het dagelijks leven.

€595,- excl. btw*
* Zakelijk tarief, neem contact op voor particuliere tarieven

Ik wil mijn talenten in kaart brengen

Workshop Wat is jouw Talent?

Na een (online) kennismakingsgesprek ontvang je een link naar de portal waar de TMA scan voor je klaar staat. Deze vul je op je gemak thuis in. In de workshop krijg je jouw TMA rapportage en geven we in de ochtend uitleg over alle drijfveren en talenten. Met oefeningen en opdrachten laten we je in de middag ervaren hoe je met je talenten omgaat. Je gaat individueel aan de slag en in groepjes. Het is een dag met samen leren, ervaren, lachen en soms een traan. In een speelse vorm heb je ervaren hoe jij je talenten inzet.

Aan het einde van de dag heb je inzicht in jouw drijfveren en talenten, weet je wat je ideale werkomgeving is en wat jouw valkuilen zijn en hoe deze te dichten. Na afloop van de workshop krijg je toegang tot je eigen dashboard met alle informatie uit je rapportage.

€395,- excl. btw*
* Zakelijk tarief, neem contact op voor particuliere tarieven

Ik schrijf me in voor de workshop

Reacties die we terugkrijgen

 • Wat een prachtig cadeau voor mezelf, zo de positieve kant van al mijn drijfveren kunnen zien

  Mark
 • Ik weet nu wat ik wil aanpakken en vooral ook hoe

  Desiré
 • Zo’n gedetailleerd overzicht van mijn drijfveren geeft me een gevoel van rust en ruimte: Zo zit ik in elkaar en dit is belangrijk voor mij

  Maria
 • Nou snap ik wanneer mijn talenten met me op de loop gaan en hoe ik ze vóór me kan laten werken.

  Alex
 • Ik kan mijn talenten nu echt ervaren, zien hoe ze werken.

  Theo
 • Ik wist wel dat ik het in me had, maar kan het nu woorden geven

  Liesbeth

ik wil mijn talenten in kaart brengen

admintalentenscan