Talentenscan

Hoe inzicht in jouw drijfveren je effectiever en gelukkig maakt

 • Haal jij het beste uit jezelf, heb je inzicht in jouw persoonlijkheid?
 • Weet jij wat jouw drijfveren zijn en hoe die jouw gedrag beïnvloeden?
 • Wat voor werk past bij jou, wat zijn jouw talenten?

Met een Talent en Motivatie Analyse (TMA) talentscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn, door welke drijfveren jij het meest gedreven wordt. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De talentscan laat jouw persoonlijkheid zien, in welke mate jij jouw gedrag aanpast en of dat tegen jouw natuur in gaat.

Na het invullen van een online vragenlijst wordt een uitgebreide rapportage gemaakt en deze wordt aan je teruggekoppeld. In deze terugkoppeling staan we stil bij de betekenis van de 22 verschillende drijfveren en we bekijken wat dit voor jou en jouw ontwikkelmogelijkheden betekent.

De kracht van de Talentscan

Inzichtelijk

Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen mo􀆟 even en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten.

Herkenbaar

De talenscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: De rapportage is treffend en heel herkenbaar.

Positief

Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

Praktisch

Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkeltips.

Voor jezelf

Met een talentscan neem je het heft in eigen handen: Je weet wat goed voor jou is en wat je ervoor moet doen om dat te bereiken. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.

 

Talentscan met individuele terugkoppeling

Je vult de scan thuis op je gemak in en maakt daarna een afspraak met onze TMA professionals. In een één op één gesprek van ongeveer twee uur nemen we de rapportage van de Talentscan samen met jou door. Aan het einde van het gesprek heb je inzicht in wat jou drijft en waar jouw talenten liggen. Na een aantal weken volgt nog een verdiepingsgesprek.

€595,- excl. btw*
* Zakelijk tarief, neem contact op voor particuliere tarieven

Talentscan met interactieve workshop

Je vult de TMA scan thuis op je gemak in en tijdens de workshop Wat is mijn Talent? geven we in de ochtend groepsgewijs uitleg over alle drijfveren en talenten. Met oefeningen en opdrachten laten we je in de middag ervaren hoe je met je talenten omgaat. Je gaat individueel aan de slag en in groepjes. Samen leren, ervaren, veel lachen en soms een traan. Altijd met jou in het middelpunt. Aan het einde van de dag heb je inzicht in jouw talenten, valkuilen en hoe deze te dichten. In een speelse vorm heb je ontdekt hoe jij je talenten inzet.

Je maakt een dag die je altijd bijblijft en wellicht een keerpunt in je leven is.

€395,- excl. btw*
* Zakelijk tarief, neem contact op voor particuliere tarieven

Reacties die we terugkrijgen

 • Wat een prachtig cadeau voor mezelf, zo de positieve kant van al mijn drijfveren kunnen zien

  Mark
 • Ik weet nu wat ik wil aanpakken en vooral ook hoe

  Desiré
 • Zo’n gedetailleerd overzicht van mijn drijfveren geeft me een gevoel van rust en ruimte: Zo zit ik in elkaar en dit is belangrijk voor mij

  Maria
 • Nou snap ik wanneer mijn talenten met me op de loop gaan en hoe ik ze vóór me kan laten werken.

  Alex
 • Ik kan mijn talenten nu echt ervaren, zien hoe ze werken.

  Theo
 • Ik wist wel dat ik het in me had, maar kan het nu woorden geven

  Liesbeth

ik wil mijn talenten in kaart brengen

admintalentenscan