Het Joe team

We stellen je graag voor aan onze team. Met veel plezier gaan we met én voor jou aan de slag bij het vinden en (ver)binden van talent.

Als geen andere weten wij hoe belangrijk het is om je eigen drijfveren en talenten te kennen. Dat maakt dat je begrijpt waarom je doet zoals je doet. En dat je weet welke behoeften je hebt en welk gedrag je inzet om in deze behoeften te voorzien.

Wij hebben allemaal een carrièreswitch gemaakt waardoor we meer in lijn zijn gaan leven en werken met onze drijfveren en talenten. We kunnen uit eigen ervaring vertellen hoeveel meer werkplezier en geluk dat geeft.

Harry Brink Oprichter

Als bedenker en oprichter van JOE ben ik eindverantwoordelijk voor alle JOE onderdelen. Ik richt me vooral op team en organisatie ontwikkeling vanuit een adviserende rol of door trainingen en workshops te geven bij klanten en bij JOE.

Wilma Geuzebroek Partner

Authentiek leiderschap is waar ik me vooral mee bezig houdt. Met je TMA in de hand onderzoeken hoe je op basis van jouw talenten de meest authentieke versie van jezelf kunt worden. In ontmoetingen met paarden ervaar je hoe je dingen doet en dat versnelt het leerproces.

Alexander van Setten Businesspartner

Als businesspartner van JOE werk ik aan individuele- en organisatieontwikkeling, op basis van de TMA-methode. Ik werk graag op het grensgebied van persoonlijke- en teameffectiviteit.

Wat ons drijft

Onze klanten

  • Gemeente Rotterdam
adminOver Ons