Wilma Geuzebroek

Wie ben ik?

Na een opleiding aan de PABO ben ik niet in het onderwijs, maar in het bedrijfsleven terecht gekomen. Tien jaar heb ik bij een wetenschappelijke uitgeverij gewerkt, daarna ben ik 23 jaar eigenaar geweest van een grafische onderneming. Het einde van deze onderneming betekende het begin van een nieuw avontuur. Een aantal jaren geleden ben ik met Harry JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst gestart en sindsdien zijn we samen werkzaam in en aan JOE.

Waarom mensen doen zoals ze doen intrigeert me. Persoonlijke ontwikkeling heeft mijn grote belangstelling  en wat ik op mijn eigen ontwikkelingspad ont-dek, deel ik graag met anderen. In de afgelopen jaren heb ik veel trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen met paarden en systemisch werk.

Paarden spelen al vanaf mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. Deze bijzondere dieren hebben me mooie en belangrijke lessen gegeven. Door zonder oordeel gewoon te zijn wie ze zijn, geven ze mensen de kans zichzelf te ontmoeten. Samen met de paarden creëer ik een veilige omgeving waar mensen zichzelf kunnen ont-dekken, zodat ze dichter komen bij wie ze in essentie zijn. Als je weet wie je bent, kun je gaan doen wat je werkelijk wilt en waar je gelukkig van wordt.

Wat doe ik binnen Joe?

Met veel plezier bespreek ik je TMA rapport met jou en onderzoek ik met je hoe jouw talenten in te zetten voor jezelf, of voor het team waar je deel van uitmaakt.

Onderzoeken welke thema’s in jouw leven spelen en waar je tegenaan loopt bij het inzetten van je talenten, doe ik bij voorkeur samen met de paarden. Het is heel verhelderend om feedback van een paard te ontvangen in dit proces. Veel voorkomende thema’s zijn plek innemen, grenzen aangeven, leiding geven/nemen en voor elkaar krijgen wat je graag wilt. Paarden geven je de mogelijkheid te experimenteren met ander gedrag door het inzetten van een ander talent en laten direct het effect daarvan zien.

Daarnaast ben ik als Office Manager verantwoordelijk voor de interne organisatie van JOE en zorg ik ervoor dat de processen achter de schermen goed verlopen.

adminWilma Geuzebroek