Wilma Geuzebroek

Wie ben ik?

Na een opleiding aan de PABO ben ik niet in het onderwijs, maar in het bedrijfsleven terecht gekomen. Tien jaar heb ik bij een grote wetenschappelijke uitgeverij gewerkt. Daarna ben ik 23 jaar eigenaar geweest van The DocWorkers, een grafische onderneming. Vele boeken hebben wij in al die jaren vorm gegeven. Het einde van deze onderneming betekende het begin van een nieuw avontuur. In 2013 ben ik met Harry JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst gestart en sindsdien zijn we samen werkzaam in en aan JOE.

Waarom mensen doen zoals ze doen intrigeert me. Persoonlijke ontwikkeling heeft mijn grote belangstelling  en wat ik op mijn eigen ontwikkelingspad ont-dek, deel ik graag met anderen. In de afgelopen jaren heb ik veel trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coachen met paarden en systemisch werk.

Paarden spelen al vanaf mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. Deze bijzondere dieren hebben me mooie en belangrijke lessen gegeven. Door zonder oordeel gewoon te zijn wie ze zijn, geven ze je de kans jezelf te ontmoeten. Samen met de paarden creëer ik een veilige omgeving waar mensen zichzelf kunnen ont-dekken, zodat ze dichter komen bij wie ze in essentie zijn. Als je weet wie je bent, kun je gaan doen wat je werkelijk wilt en waar je gelukkig van wordt.

Wat doe ik binnen Joe?

De interne organisatie van JOE en ervoor zorgen dat de processen achter de schermen goed verlopen is één van mijn taken.

Daarnaast bespreek ik met heel veel plezier jouw TMA rapport en onderzoek ik samen met je hoe jouw talenten in te zetten voor jezelf, of voor het team waar je deel van uitmaakt.

Onderzoeken hoe jij jouw talenten optimaal in kunt zetten, doe ik bij voorkeur samen met paarden. De feedback die zij je geven op je gedrag is heel direct en oordeelloos. Zonder woorden weten zij je precies te vertellen wat je eigenlijk wel weet en maar nog niet hardop hebt gezegd. Jouw talenten en valkuilen zijn het uitgangspunt om te onderzoeken wat jou belemmert om alles eruit te halen wat erin zit.

Door mijn eigen levensweg weet ik hoe fantastisch het als je bezig kunt zijn met de dingen die er echt toe doen voor je. Het leven is te kort om dat wat je echt graag wilt voor je uit te schuiven tot later. Nu is het enige moment dat er werkelijk is.

adminWilma Geuzebroek