Wilma Geuzebroek

Wie ben ik?

Na een opleiding aan de PABO ben ik niet in het onderwijs, maar in het bedrijfsleven terecht gekomen. Tien jaar heb ik bij Elsevier gewerkt, een van de grootste wetenschappelijke uitgeverijen. Begonnen als data-typiste ben ik doorgegroeid tot verantwoordelijke voor de opleidingen van nieuwe medewerkers en kwaliteitsbewaking van één van de zetterijen.

Daarna ben ik 23 jaar eigenaar geweest van een grafische onderneming genaamd The DocWorkers. Met een mooi team van medewerkers hebben we in die jaren vorm gegeven aan heel veel (studie)boeken.

In 2013 kwam door een faillissement een einde aan deze onderneming. Waar een deur dichtgaat, gaat er ook altijd weer een open. Met Harry ben ik JOE, Jouw Ontwikkeling Eerst gestart en sindsdien zijn we samen werkzaam in en aan JOE.

Waarom mensen doen zoals ze doen intrigeert me. Authenticiteit en authentiek leiderschap hebben mijn grote belangstelling en wat ik op mijn eigen ont-wikkelpad ont-dek, deel ik graag met anderen. In de afgelopen jaren heb ik veel trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, coachen met paarden en systemisch werk.

Paarden spelen al vanaf mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. Deze bijzondere dieren hebben me mooie en belangrijke lessen gegeven. Zonder oordeel zijn ze gewoon wie ze zijn en reageren op wat jij meebrengt. Samen met de paarden creëer ik een veilige omgeving waar jij jezelf kunt ont-moeten. Deze ont-moeting hebben zonder uitzondering grote impact en geven inzicht in hoe meer te zijn wie je in essentie bent.

Hoe authentieker je bent, hoe meer en met minder moeite je kunt doen wat je werkelijk wilt en waar je gelukkig van wordt.

Wat doe ik binnen Joe?

De interne organisatie van JOE stroomlijnen en ervoor zorgen dat de processen achter de schermen goed verlopen is één van mijn taken.

Daarnaast bespreek ik met heel veel plezier jouw TMA rapport en onderzoek ik samen met je hoe jouw talenten in te zetten voor jezelf, of voor het team waar je deel van uitmaakt.

Ervaren hoe jij jouw talenten authentiek kunt inzetten, doe ik bij voorkeur samen met paarden. De feedback die zij je geven op je gedrag is heel direct en oordeelloos. Zonder woorden weten zij je precies te vertellen wat je eigenlijk wel weet en maar nog niet hardop hebt gezegd.

Door mijn eigen levensweg weet ik hoe fantastisch het als je bezig kunt zijn met de dingen die er echt toe doen voor je. Het leven is te kort om dat wat je echt graag wilt voor je uit te schuiven tot later. Nu is het enige moment dat er werkelijk is.

adminWilma Geuzebroek