lampje scaled

Start nieuwe opleiding tot TMA professional

Geschreven door JOE

Op 5 maart start er een nieuwe certificeringstraining tot  TMA Professional bij JOE.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in als je mee wilt doen.

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen die professioneel met de TMA methode wil gaan werken. Dat kan zijn binnen jouw eigen organisatie, waarin je intern meebeslist over talentmanagement, of zelf collega’s helpt hun ontwikkelpad te vinden. Maar ook als zelfstandig ondernemer in bijvoorbeeld een coachpraktijk of wellicht helemaal gespecialiseerd in de TMA methodiek. Misschien ben jij je nog aan het oriënteren maar wil je wel vast je “papieren” halen.

Wat krijg je?

Je krijgt nadat je geslaagd bent voor je praktijkopdracht een officieel erkend certificaat als TMA professional. Met dit certificaat heb je een prachtige basis gelegd om aan de slag te gaan. Je kunt je daarna nog verder specialiseren in de deelgebieden die met de instroom, ontwikkeling en uitstroom van mensen te maken hebben. Met het certificaat op zak kun je gebruik maken van de JOE TMA portal, zodat je ook zelf Talentenscans kunt gaan aanbieden en bespreken.

Wat kun je dan?

Nadat je de opleiding met succes hebt afgerond, ben je in staat om geheel zelfstandig TMA rapportages met jouw kandidaten te bespreken en toe te lichten op de onderlinge verbanden. Daarnaast ben je in staat om tezamen met HR of management functie- en competentieprofielen te ontwikkelen en op te zetten. Tevens kun je met de diverse scans en rapportages in het kader van feedback, intelligentie en beroepskeuze aan de slag. En niet als laatste ben je in staat om mensen ontwikkeladviezen te geven op basis van hun talenten en ontwikkelbare competenties en ze echt op weg te helpen naar een volgende stap in hun carrière en leven.

Hoe werkt het?

De opleiding bestaat uit drie cursusdagen. Het examen bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkopdracht. De cursus bevat een adequate portie theorie die in een onine-omgeving wordt aangeboden. Op de trainingsdagen wordt vooral veel tijd besteed aan oefenen met de geleerde theorie. Je gaat tussen de cursusdagen in oefenen met twee echte proefpersonen in het houden van Talent terugkoppelgesprekken. Met een van beide proefpersonen ga je ook je eindopdracht doen. Dus je kunt gelijk al iemand een prachtig cadeau geven.

Tussen de cursusdagen zit gemiddeld twee weken, zodat je voldoende tijd hebt om de opdrachten uit te voeren.

Je krijgt op de eerste cursusdag het praktijkboek van talent naar performance en diverse ondersteunende materialen uitgereikt om goed voorbereid aan de cursus te kunnen beginnen. De groepsgrootte is maximaal 6 personen, zodat je goed kunt oefenen en er maximaal ruimte is voor jouw vragen/vraagstukken.

Wat is jouw investering?

JOE investeert in jou met de beste materialen en zeer ervaren TMA trainers uit de praktijk. Zij kunnen jou als geen ander helpen goed te worden in het vak en jouw inspanningen te helpen verzilveren in jouw praktijk. Vanuit JOE vragen we van jou een investering in tijd en energie. Jouw investering in euro’s is € 1.795,- excl. BTW. Daar zijn 3 TMA scans bij inbegrepen. Twee daarvan gebruik je in de training voor je oefenkandidaten. De derde kun je naar eigen inzicht inzetten voor een kandidaat na afronding van de training

We gaan er dan wel vanuit dat je al in het bezit bent van jouw eigen TMA talentenanalyse. Heb je die nog niet dan kun je, als deelnemer aan deze training, een flinke korting krijgen op je TMA talentenanalyse.

Hoe meld jij je aan?

We kunnen ons voorstellen dat je veel zin hebt om aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie over de training en om je aan te melden op https://www.jouwontwikkelingeerst.nl/tma-methode/training-tma-professional/

Wellicht wil je eerst jezelf informeren over de cursus of gewoon even klankborden over jouw wensen, dan maken we graag een afspraak met je om jouw wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Bel dan met Harry Brink op 06 46 13 63 21 of mail harry@jouwontwikkelingeerst.nl

Graag tot ziens Harry Brink TMA Expert

Artikel delen:

Samen sparren?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek over jouw vragen en wensen met betrekking tot het inzetten van talenten voor jezelf, je team of je organisatie.