Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is jezelf laag voor laag afpellen tot je bij je authentieke kern komt. Als je weet wie je bent kun je doen wat je werkelijk wilt. De motivatie om jezelf te ontwikkelen komt meestal voort uit verlangen óf uit noodzaak.

Een verlangen diep van binnenuit kan de aanzet zijn om in beweging te komen en te gaan onderzoeken wie je nu werkelijk bent en wat je wilt in en met je leven.

Dingen die gebeuren waardoor je gedwongen wordt opnieuw naar je leven te kijken en andere keuzes te maken, kan ook een aanzet zijn om het onderzoek wat je nu werkelijk wilt te starten. Hoe moeilijk zo’n situatie in eerste instantie ook lijkt, vaak is het precies wat je nodig had om in beweging te komen.

Heb je behoefte om een stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, kun je kiezen voor een de mogelijkheden uit ons aanbod. De antwoorden op de vragen wie je bent en wat je werkelijk wilt, zijn allemaal al in jou aanwezig. Door een omgeving te creëren waarin jij kunt onderzoeken en experimenteren, helpen we jou de antwoorden te vinden. Het in kaart brengen van je talenten is de eerste én beste stap die je kan zetten daarvoor.

Talentenscan

Het beste startpunt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Breng je talenten en drijfveren in kaart en krijg inzicht in je gedrag.

Lees meer

Individueel coachtraject

Ga met een coach aan de slag met jouw vraag en met wat jou weerhoudt om een volgende stap te zetten.

Lees meer

Ervaringsgericht leren met paarden

Ervaar in de interactie met een paard hoe ander gedrag leidt tot andere (meer gewenste) resultaten.

Lees meer

Talent opstellingen

Onderzoek in een opstelling wat de rol is van een aantal van jouw TMA talenten op een vraagstuk ik jouw leven.

Lees meer

Geweldloze Communicatie

Leer communiceren op een wijze die empathie als rode draad ziet om in verbinding met elkaar en jezelf te komen en te zijn.

Lees meer

Executive coaching

Je bent ondernemer / leidinggevende / manager en je hebt behoefte aan een klankbord om mee te sparren.

Contact

Wil jij ook het beste uit jouw leven halen?

adminPersoonlijke Ontwikkeling