Harry Brink

Wie ben ik?

Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom en als zodanig heb ik mijn sporen verdiend in het bankvak. Daar kwam ik er achter dat mijn passie vooral ligt in het helpen van mensen hun dromen waar te maken. Deze passie bracht me ertoe om in 1997 een bedrijf te starten in bedrijfsfinanciering en risicodragend kapitaal. Geld bij goede ideeën brengen.

Om al mijn kennis, ervaring en passie te kunnen delen, ben ik het trainersvak ingegaan. Mensen trainen en coachen in management en sales. Gedrag en waarom doen mensen wat ze doen blijft hierbij de rode draad. Je eigen verhaal vertellen en laten zien uit eigen ervaring, dat je alles kunt bereiken, wanneer je werkt vanuit waar jij goed in bent of kunt worden.

De TMA methode is de kroon op het werk, waardoor ik in 2011 heb besloten me vooral te richten op de talenten en ontwikkelbare competenties van mensen. Jou helpen jouw dromen waar te maken is mijn passie. Daarnaast krijg ik veel energie van het bouwen van teams op basis van gewenst gedrag versus aanleg en talenten van de teamleden. Dit onder het motto:

Ieder mens is een mooi mens met zijn eigen unieke drijfveren en talenten. Richt je nu vooral op waar je goed in bent of in kunt worden, in plaats van maar duwen op waar je talenten niet liggen.

Wat doe ik binnen Joe?

Als bedenker en oprichter van JOE ben ik eindverantwoordelijk voor alle JOE onderdelen. Ik richt me vooral op team en organisatie ontwikkeling vanuit een adviserende rol of door trainingen en workshops te geven bij klanten en bij JOE.

Vanuit de missie van JOE geef ik zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid kennis te maken met hun talenten. Daarvoor ben ik met regelmaat op bezoek bij bestaande en potentiële klanten. Ook sta ik vaak voor de groep met één van de inspirerende workshops of trainingen uit ons aanbod.

Harry Brink