Corinne Kassels

Wie ben ik?

Na een technische opleiding werkte ik ruim 25 jaar in overwegend leidinggevende posities, op diverse niveaus, binnen zowel (semi-)overheid, bedrijfsleven als consultancy. Zo deed ik uitgebreide ervaring op in leiderschap, procesverbetering, kwaliteitsmanagement, verander- en cultuurmanagement, operationeel en strategisch management en team- en organisatieontwikkeling.

Na een zware burn-out en een periode van intensieve persoonlijke ontwikkeling heb ik het roer omgegooid. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt: ik coach mensen, teams en organisaties in zowel persoonlijk als professioneel leiderschap. Mijn ervaringen in mijn persoonlijk leven en in organisaties komen daarbij goed van pas. Zo kunnen jij of jouw team zich in mij herkennen, wetende dat ik een vergelijkbaar pad heb doorlopen.

Als mens & coach ben ik altijd nieuwsgierig naar iemands drijfveren en bijbehorende talenten. Om van daaruit professionals en teams snel wezenlijke stappen in hun ontwikkeling laten maken.
Vanuit mijn leiderschapsachtergrond en als ervaren ‘veranderaar’ en coach weet ik anderen uit te dagen en in beweging te zetten. Samen zoeken we naar de bron en daarmee de mogelijke oplossing van de vraag. Naar het nieuwe perspectief. Naar het aanwezige potentieel in jou of je team dat slechts ontdekt en bewust ingezet hoeft te worden. Eruit halen wat al aanwezig is. Zichtbaar maken wat gezien wil worden. Nieuwe invalshoeken openen zo nieuwe wegen.
Zo ontstaan hernieuwde regie, energie en plezier in werk en leven.

Wat doe ik binnen Joe?

Als partner van JOE draag ik bij aan leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling. De TMA-methodiek maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Maar des te belangrijker draagt mijn visie, kennis en ervaring hier aan bij.

Ik wil zoveel mogelijk leiders bekrachtigen om passie, energie en plezier terug te brengen in mens en organisatie. Ik geloof er heilig in dat organisaties pas succesvol worden indien ze de kracht van hun belangrijkste potentieel ontwikkelen: mensen en de samenwerking tussen die mensen.

Wij dragen bij aan gelukkiger organisaties. Dit houdt in dat de mensen die er in werken kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen, dat ze hun potentieel kunnen ontdekken en ontwikkelen. Dat ze hiertoe positief uitgedaagd worden, dat mensen gezien worden voor hun kwaliteiten en hun bijdrage. Dat mensen zich lekker voelen binnen de cultuur van hun onderneming. Dat ze zich verbonden voelen, omdat ze het boeiend vinden om voor dat specifieke bedrijf te werken.

Dit vraagt leiderschap die er op gericht is dit te realiseren. Dan pakken mensen hun verantwoordelijkheid en dragen hun unieke en positieve steentje bij. Gaan mensen met plezier naar hun werk en in hun kracht staan. Succes voor mens én organisatie is dan een vanzelfsprekend gevolg.

Naast allerlei bedrijfskundige- en leiderschapstrainingen in de loop der jaren, heb ik mijn kennis en vaardigheden als coach verdiept met opleidingen op het gebied van o.a. NLP en neurosemantiek, TA, Voice Dialogue, TMA Talentenscan, Systemisch Werk, Assen van Verandering, diverse (team)coach-opleidingen, intuïtieve ontwikkeling, Meesterlijk Trainen en Systemisch (team)coachen.

joebeheerCorinne Kassels