Alexander van Setten

Wie ben ik?

Afgestudeerd als sociaal- en organisatiepsycholoog werk ik sinds 1990 als organisatieadviseur, gespecialiseerd in HR-vraagstukken. Omdat wij sociale wezens zijn werk ik het liefst met mensen in hun sociale context, in het bijzonder hun werk.

Zelf heb ik altijd “reguliere” persoonlijke – en spirituele ontwikkeling gecombineerd, waarin mijn opleiding aan de Ridhwan-school voor persoonlijke transformatie een belangrijke plaats heeft. De mensen en teams die ik begeleid zijn voor mij altijd een belangrijke bron van inspiratie en inzicht. Maar ik leer misschien nog het meeste over mijzelf en het leven als partner en vader.

Mijn persoonlijke missie is om organisaties, teams en mensen effectiever en gelukkiger te maken door het verbinden (de vrouwelijke pool) en het richten (de mannelijke pool) in balans te brengen. Met mijn boek en het discussieplatform “De vrouwelijke pool op het werk” richt ik mij op vrouwen die hun effectiviteit willen vergroten met inzet van hun vrouwelijke pool.

Enthousiast word ik van: Betekenisgeving: Waarom doen we dit? Wat wil jij? Wat betekent dit voor jou en voor de organisatie? En Beweging en vernieuwing, op alle vlakken: Mensen, instrumenten, structuren, systemen.

Wat doe ik binnen Joe?

Als partner van JOE werk ik aan individuele- en organisatieontwikkeling, op basis van de TMA-methode.

Ik werk graag op het grensgebied van persoonlijke- en teameffectiviteit. Voor teams heb ik een praktische interventie ontwikkeld om de effectiviteit en samenhang te vergroten, gebaseerd op het in balans brengen van het richten en het verbinden. Meer over wat ik doe vertel ik op www.vansetten.nu 

adminAlexander van Setten